Timang Gajah, Gajah Putih, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Timang Gajah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanGajah Putih

Timang Gajah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Gajah Putih, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Gajah Putih, Bener Meriah