Tirtasari, Tirtamulya, Karawang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tirtasari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Kacamatan Tirtamulya

Tirtasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tirtamulya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg