Tirtasari, Tirtamulya, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tirtasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTirtamulya

Tirtasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tirtamulya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg