Tiuh Balak, Baradatu, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tiuh Balak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanBaradatu

Tiuh Balak nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Baradatu, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Baradatu, Way Kanan


Gnome-home.svg