Tiuh Balak Pasar, Baradatu, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Tiuh Balak Pasar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanBaradatu

Tiuh Balak Pasar nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Baradatu, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Baradatu, Way Kanan


Gnome-home.svg