Tridayasakti, Tambun Selatan, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tridayasakti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanTambun Selatan

Tridayasakti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tambun Selatan, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg