Tualang Baru, Bukit Tusam, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tualang Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanBukit Tusam

Tualang Baru nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bukit Tusam, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bukit Tusam, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg