Tualang Sembilar, Bambel, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tualang Sembilar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanBambel

Tualang Sembilar nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bambel, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bambel, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg