Tugujaya, Cihideung, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Tugujaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Tasikmalaya
Kacamatan Cihideung

Tugujaya nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cihideung, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg