Ule Pulo, Woyla Barat, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ule Pulo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanWoyla Barat

Ule Pulo nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Woyla Barat, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Woyla Barat, Aceh Barat


Gnome-home.svg