Universitas Negeri Makassar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Negeri Makassar
UNM
Ngaran saméméhna
Institut Keguruan Ilmu Pendidikan Ujung Pandang
MotoTetap Jaya Dalam Tantangan
JinisPerguruan Tinggi Negeri
Universitas Negeri
Diadegkeun1 Agustus 1961
RéktorProf. Dr. H. Husain Syam, M.T.P.
Jumlah mahasiswa32.000 orang
Lokasi, ,
AlamatJl. Andi Pangerang Pettarani (Kampus I Gunung Sari)
Jl. Daeng Tata (Kampus II Parang Tambung)
Jl. Wijaya Kusuma (Kampus III Banta-Bantaeng)
Jl. Tamalate I (Kampus IV Tidung)
Warna     Jingga
Ngaran landianUNM
Ramatlokahttp://www.unm.ac.id

Universitas Negeri Makassar atanapo UNM nyaeta paguron luhur ti Makassar, Indonesia, anu nangtung dina 1 Agustus 1961.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg