Urang Kerinci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Urang Kerinci (Basa Malayu: Kerinci atau Kerinchi; Jawi: كرينچي) mangrupikeun salah sahiji kelompok étnik di Kabupatén Kerinci, Kota Sungai Penuh, Kabupatén Merangin, Sumatra Kulon, Indonésia, Kuala Lumpur, Malaysia sareng daérah sanés.


Nulis.jpg