Utan Panjang, Kemayoran, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Utan Panjang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Kemayoran

Utan Panjang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kemayoran, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg