Wanajaya, Telukjambé Barat, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Wanajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTelukjambé Barat

Wanajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Telukjambé Barat, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg