Wanakerta, Purwadadi, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Wanakerta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPurwadadi

Wanakerta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Purwadadi, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.