Lompat ke isi

Wanasari, Cipunagara, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Wanasari
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Wanasari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCipunagara

Wanasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipunagara, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.