Wangunreja, Nyalindung, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Wangunreja
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Nyalindung

Wangunreja nyaéta salasahiji désa di kacamatan Nyalindung, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg