Wano, Japara, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Wano
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanJapara

Wano nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Japara, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg