Wantilan, Cipeundeuy, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Wantilan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCipeundeuy

Wantilan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipeundeuy, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.