Wargasaluyu, Gununghalu, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Wargasaluyu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanGununghalu

Wargasaluyu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gununghalu, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg