Warudoyong, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Warudoyong

Peta lokasi Kacamatan Warudoyong
Propinsi Jawa Barat
Kota Sukabumi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Warudoyong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png