Warudoyong, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Warudoyong
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.72.04
Désa/kalurahan-

Warudoyong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.