Wates, Bandung Kidul, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Wates
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBandung Kidul

Wates nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bandung Kidul, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.