Way Tuba, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Way Tuba
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténWay Kanan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.08.08
Désa/kalurahan-

Way Tuba nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Way Kanan, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Way Kanan Citakan:Way Tuba, Way Kanan