Wewengkon Tōhoku

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wewengkon Tōhoku, Jepang.

Wewengkon Tōhoku (東北地方 Tōhoku-chihō?) nyaéta wewengkon Jepang sacara géografi. Tōhoku nyaéta Basa Jepang keur "kaler-wetan," tur wewengkon Tōhoku ngawengku bagéan kaler-wetan Honshū, pulo panggedéna di Jepang. Wewengkon ieu disebut ogé Michinoku (みちのく?).

Tempo oge[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Wewengkon Tōhoku di Wikivoyage

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg