Wikipédia basa Sunda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas


Wikipedia basa Sunda

Logo Wikipedia
basa Sunda
Mimiti 15 Maret 2004
Jumlah artikel 61.712
Jumlah kaca 98.311
Jumlah berkas 537
Pamaké kadaptar 31.814
Kuncén 6

su.wikipedia.org

Wikipedia basa Sunda nyaéta énsiklopédi online dina basa Sunda ti Wikipedia. Kawas Wikipedia dina basa lianna di dunya, Wikipedia basa Sunda aya dina aturan-aturan dasar Wikipedia saperti dina panulisan artikel kawijakan pamaké.