Wikipédia basa Sunda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Wikipedia basa Sunda)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Wikipedia basa Sunda
Wikipedia-logo-v2-su.png

Logo Wikipedia
basa Sunda
Mimiti 15 Maret 2004
Jumlah artikel 60.894
Jumlah kaca 96.333
Jumlah berkas 545
Pamaké kadaptar 26.299
Kuncén 7

su.wikipedia.org

Wikipedia basa Sunda nyaéta énsiklopédi online dina basa Sunda ti Wikipedia. Kawas Wikipedia dina basa lianna di dunya, Wikipedia basa Sunda aya dina aturan-aturan dasar Wikipedia saperti dina panulisan artikel kawijakan pamaké.

Wikimedia-logo.svg