Wikipédia basa Sunda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Wikipedia basa Sunda)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikipedia basa Sunda
Wikipedia-logo-v2-su.png

Logo Wikipedia
basa Sunda
Mimiti 15 Maret 2004
Jumlah artikel 19.366
Jumlah kaca 45.869
Jumlah berkas 538
Pamaké kadaptar 16.498
Kuncén 8

su.wikipedia.org

Wikipedia basa Sunda nyaéta énsiklopédi online dina basa Sunda ti Wikipedia. Kawas Wikipedia dina basa lianna di dunya, Wikipedia basa Sunda aya dina aturan-aturan dasar Wikipedia saperti dina panulisan artikel kawijakan pamaké.

Wikipedia-logo.png