Wikipédia basa Sunda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Wikipedia basa Sunda)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Wikipedia basa Sunda
Wikipedia-logo-v2-su.png

Logo Wikipedia
basa Sunda
Mimiti 15 Maret 2004
Jumlah artikel 47.969
Jumlah kaca 79.958
Jumlah berkas 541
Pamaké kadaptar 21.898
Kuncén 7

su.wikipedia.org

Wikipedia basa Sunda nyaéta énsiklopédi online dina basa Sunda ti Wikipedia. Kawas Wikipedia dina basa lianna di dunya, Wikipedia basa Sunda aya dina aturan-aturan dasar Wikipedia saperti dina panulisan artikel kawijakan pamaké.

Wikipedia-logo.png