Windows 7

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Windows 7 nyaéta sistem operasi komputer anu dikaluarkeun ku Microsoft dina taun 2010. Windows 7 ngagantikeun Windows Vista.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Nuvola apps mycomputer.svg