Windujanten, Kadugedé, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Windujanten
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKadugedé

Windujanten nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadugedé, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



windujanten

Gnome-home.svg

Al-IhsanWindujantenWindujanten Iyong Pananjung nu aceeeeppp...