Windujanten, Kadugedé, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Windujanten
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Windujanten
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKadugedé

Windujanten nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadugedé, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.


windujanten

Al-IhsanWindujantenWindujanten Iyong Pananjung nu aceeeeppp...