Yamagata, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Yamagata
山県市
Lokasi Yamagata
Yamagata aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 222,04 km² (85,7 sq mi)
Populasi (as of 1 Agustus, 2007)
     Total 29.949
     Kapadetan Citakan:PD km2 to sq mi
Lokasi 35°30′N 136°47′E
Lambang
Tangkal Chestnut
Kembang Chinese bellflower
Kantor Pamarentahan Yamagata
Walikota Hajime Hirano
Alamat 〒501-2192
1000-1 Takagi, Yamagata-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 0581-22-2111
Ramatloka resmi: City of Yamagata

Kota Yamagata (山県市 Yamagata-shi?) nyaéta salah sahiji kota nu aya di Gifu, Jepang.

Sajarah[édit | édit sumber]

Kota ieu diresmikeun dina 1 April, 2003, ku ngahijikeun Takatomi, Ijira, jeung Miyama.

Lembaga Atikan[édit | édit sumber]

  • SMA Yamagata

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Balai Kota Yamagata
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Nulis.jpg