Yasuhiro Nakasone

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yasuhiro Nakasone
Perdana Mentri Jepang ka-71, 72 jeung 73
Masa jabatan
27 Nopémber 1982 – 6 Nopémber 1987
Raja/Ratu Kaisar Shōwa
Saméméhna Zenko Suzuki
Sanggeusna Noboru Takeshita
Katerangan lian
Gumelar 27 Méi 1918
Gunma Prefecture, Japan
Pupus 29 Nopémber 2019 (yuswa 101)
Tokyo
Kabangsaan Japanese
Partéy pulitik Liberal Democratic Party
Ageman Buddhism and Shinto[1]

Yasuhiro Nakasone (中曽根 康弘 Nakasone Yasuhiro, babar 27 Méi 1918 - 29 Nopémber 2019) nyaéta pulitikeus Jepang nu jadi Perdana Mentri Jepang ti 27 Nopémber 1982 dugi ka 6 Nopémber 1987.[rujukan?]

Saméméhna
Helmut Kohl
Chair of the G8
1986
Sanggeusna
Amintore Fanfani

Bacaan saterusna[édit | édit sumber]

Hood, Christopher P. (2001). Japanese Education Reform: Nakasone's Legacy. London: Routledge. ISBN 0-415-23283-X. 

External links[édit | édit sumber]


Nulis.jpg