Yasuhiro Nakasone

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yasuhiro Nakasone
Perdana Mentri Jepang ka-71, 72 jeung 73
Masa jabatan
27 Nopémber 1982 – 6 Nopémber 1987
Raja/Ratu Kaisar Shōwa
Saméméhna Zenko Suzuki
Sanggeusna Noboru Takeshita
Katerangan lian
Gumelar 27 Méi 1918 (1918-05-27) (yuswa 101)
Gunma Prefecture, Japan
Kabangsaan Japanese
Partéy pulitik Liberal Democratic Party
Ageman Buddhism and Shinto[1]

Yasuhiro Nakasone (中曽根 康弘 Nakasone Yasuhiro, babar 27 Méi 1918) nyaéta pulitikeus Jepang nu jadi Perdana Mentri Jepang ti 27 Nopémber 1982 dugi ka 6 Nopémber 1987.[rujukan?]

Saméméhna
Helmut Kohl
Chair of the G8
1986
Sanggeusna
Amintore Fanfani

Bacaan saterusna[édit | édit sumber]

Hood, Christopher P. (2001). Japanese Education Reform: Nakasone's Legacy. London: Routledge. ISBN 0-415-23283-X. 

External links[édit | édit sumber]


Nulis.jpg