Yudanagara, Cihideung, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Yudanagara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaTasikmalaya
KacamatanCihideung

Yudanagara nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cihideung, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg