800-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-10 SM - Abad ka-9 SM - Abad ka-8 SM
Dékade: 830-an SM 820-an SM 810-an SM - 800-an SM - 790-an SM 780-an SM 770-an SM
Taun: 809 SM 808 SM 807 SM 806 SM 805 SM
804 SM 803 SM 802 SM 801 SM 800 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

800-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 809 SM nepi ka taun 800 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png