Banténg, Tersono, Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Banténg

Peta lokasi Banténg
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Kacamatan Tersono
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Banténg nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Tersono, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg