Biyawak, Jatitujuh, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Biyawak

Peta lokasi Biyawak
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Jatitujuh
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Biyawak nyaéta salasahiji désa di kacamatan Jatitujuh, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg