Cipocok Jaya, Sérang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Cipocok Jaya

Peta lokasi Kacamatan Cipocok Jaya
Propinsi Banten
Kota Sérang
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cipocok Jaya nyaéta salasahiji kacamatan di Kota Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kota Sérang, Banten

Kacamatan: Cipocok Jaya | Curug | Kasemen | Sérang | Taktakan | Walantaka

Citakan:Cipocok Jaya, Sérang


Nuvola filesystems folder home.png