Durénombo, Subah, Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Durénombo

Peta lokasi Durénombo
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Kacamatan Subah
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Durénombo nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Subah, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg