Ilham Aliyev

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ilham Aliyev
Présidén Azerbaijan
Incumbent
Awal jabatan
31 Oktober 2003
Perdana Mentri Artur Rasizade
Saméméhna Heydar Aliyev
Perdana Mentri Azerbaijan
Masa jabatan
4 Agustus 2003 – 4 Nopémber 2003
Présidén Heydar Aliyev
Saméméhna Artur Rasizade
Sangguesna Artur Rasizade
Katerangan lian
Gumelar 24 Désémber 1961 (1961-12-24) (yuswa 52)
Baku, RSS Azerbaijan, Bandéra Uni Soviét Uni Soviét
Partéy pulitik Partéy Azerbaijan Anyar
Pameget/istri Mehriban Aliyeva
Alma mater Institut Hubugan Internasional Nagri Moskwa
Ageman Islam Syiah

Ilham Heydar oglu Aliyev (Azerbaijani: İlham Heydər oğlu Əliyev, Илһам Һејдәр оғлу Әлиев, ایلهام علیف; gumelar di Baku, 24 Désémber 1961; yuswa 52 taun) nyaéta Présidén sarta pamingpin diktator Azerbaijan saprak 2003. Anjeunna nyaéta nu neraskeun Heydar Aliyev jeung klan pangawasa Aliyev. Anjeunna ogé nyaéa Pupuhu Partéy Azerbaijan Anyar sarta Komite Olimpiade Nasional.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Kalungguhan pulitis
Saméméhna
Artur Rasizade
Perdana Mentri Azerbaijan
2003
Sanggeusna
Artur Rasizade
Saméméhna
Heydar Aliyev
Présidén Azerbaijan
2003–ayeuna
'Ngajabat

Citakan:Current ECO Leaders Citakan:2010–2011 Middle East and North Africa protests

Persondata
NAME Ilham Aliyev
ALTERNATIVE NAMES Aliyev, Ilham Heydar oglu Aliyev; Əliyev, İlham Heydər oğlu
SHORT DESCRIPTION Présidén Azerbaijan
DATE OF BIRTH 1961-12-24
PLACE OF BIRTH Baku, RSS Azerbaijan, Uni Soviét
DATE OF DEATH
PLACE OF DEATH


Replace this image male.svg