Mandirancan, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Mandirancan

Peta lokasi Kacamatan Mandirancan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Mandirancan nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | sunting sumber]

Babagéan Administratif[édit | sunting sumber]

Sajarah[édit | sunting sumber]

Profil Daérah[édit | sunting sumber]

Wates Wilayah[édit | sunting sumber]

Géografis[édit | sunting sumber]

Démografi[édit | sunting sumber]

Transportasi[édit | sunting sumber]

Mandirancan diliwatan ku jalur Majalengka-Rajagaluh-Sumber-Cirebon-Mandirancan-Kuningan

Poténsi[édit | sunting sumber]

Pertanian[édit | sunting sumber]

Perkebunan[édit | sunting sumber]

Wisata[édit | sunting sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Kuningan, Jawa Barat

Lambang Kuningan.jpg

Kacamatan: Ciawigebang | Cibeureum | Cibingbin | Cidahu | Cigandamekar | Cigugur | Cilebak | Cilimus | Cimahi | Ciniru | Cipicung | Ciwaru | Darma | Garawangi | Hantara | Jalaksana | Japara | Kadugedé | Kalimanggis | Karangkancana | Kramatmulya | Kuningan | Lebakwangi | Luragung | Malébér | Mandirancan | Nusahérang | Pancalang | Pasawahan | Selajambé | Sindangagung | Subang



Nuvola filesystems folder home.png