Pasar Rebo, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Pasar Rebo

Peta lokasi Kacamatan Pasar Rebo
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pasar Rebo nyaéta salasahiji kacamatan di Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kota Jakarta Timur, DKI Jakarta

Kacamatan: Cakung | Cipayung | Ciracas | Durén Sawit | Jatinegara | Kramat Jati | Makasar | Matraman | Pasar Rebo | Pulo Gadung



Nuvola filesystems folder home.png