Waditra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Waditra nyaeta sesebutan pikeun alat musik atawa instrumen musik tradisional di Tatar Sunda. istilah ieu ilaharna dipake dina karawitan Sunda.

Daptar Waditra Dumasar Cara Makéna[édit | sunting sumber]

Waditra Tiup[édit | sunting sumber]

Waditra Takol[édit | sunting sumber]

Waditra Kését[édit | sunting sumber]

Waditra Petik[édit | sunting sumber]

Waditra Geter[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg