1119

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1080-an 1090-an 1100-an 1110-an 1120-an 1130-an 1140-an
Taun: 1116 1117 1118 - 1119 - 1120 1121 1122

Taun ka-1119 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png