1130-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-11 - Abad ka-12 - Abad ka-13
Dékade: 1100-an 1110-an 1120-an - 1130-an - 1140-an 1150-an 1160-an
Taun: 1130 1131 1132 1133 1134
1135 1136 1137 1138 1139
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1130-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1130 nepi ka taun 1139.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png