1160-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-11 - Abad ka-12 - Abad ka-13
Dékade: 1130-an 1140-an 1150-an - 1160-an - 1170-an 1180-an 1190-an
Taun: 1160 1161 1162 1163 1164
1165 1166 1167 1168 1169
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1160-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1160 nepi ka taun 1169.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png