1150-an

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-11 - Abad ka-12 - Abad ka-13
Dékade: 1120-an 1130-an 1140-an - 1150-an - 1160-an 1170-an 1180-an
Taun: 1150 1151 1152 1153 1154
1155 1156 1157 1158 1159
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1150-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1150 nepi ka taun 1159.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png