1130

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1100-an 1110-an 1120-an 1130-an 1140-an 1150-an 1160-an
Taun: 1127 1128 1129 - 1130 - 1131 1132 1133

Taun ka-1130 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png