1128

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1090-an 1100-an 1110-an 1120-an 1130-an 1140-an 1150-an
Taun: 1125 1126 1127 - 1128 - 1129 1130 1131

Taun ka-1128 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png