1140-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-11 - Abad ka-12 - Abad ka-13
Dékade: 1110-an 1120-an 1130-an - 1140-an - 1150-an 1160-an 1170-an
Taun: 1140 1141 1142 1143 1144
1145 1146 1147 1148 1149
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1140-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1140 nepi ka taun 1149.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png