1148

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1110-an 1120-an 1130-an 1140-an 1150-an 1160-an 1170-an
Taun: 1145 1146 1147 - 1148 - 1149 1150 1151

Taun ka-1148 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png