1146

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1110-an 1120-an 1130-an 1140-an 1150-an 1160-an 1170-an
Taun: 1143 1144 1145 - 1146 - 1147 1148 1149

Taun ka-1146 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png