1156

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1120-an 1130-an 1140-an 1150-an 1160-an 1170-an 1180-an
Taun: 1153 1154 1155 - 1156 - 1157 1158 1159

Taun ka-1156 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png