1154

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1120-an 1130-an 1140-an 1150-an 1160-an 1170-an 1180-an
Taun: 1151 1152 1153 - 1154 - 1155 1156 1157

Taun ka-1154 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png